Само за колекционери: 5 причини да си купите синя водка!

Pinterest LinkedIn +

Да се обединим и да спасим любимия си футболен клуб "Левски" – една мисия за всички фенове, ценители на напитката и колекционери

Произведена специално за ПФК "Левски" и сините фенове

С покупката на бутилка от синята водка вие ставате активни участници в спасяването на отбора. Приходите от продажбите ще подпомогнат "Левски", а за феновете това е повече от кауза. От няколко дни "Златогор" се предлага онлайн на сайта podarisliubov.com, откъдето може да я поръчате директно и да ви бъде доставена до офиса или до дома. Пакетите с ценния продукт са застраховани срещу евентуално счупване, а плащането става при получаване.

Уникално преживяване

Бутилката е с логото на любимия футболен клуб "Левски" и е с променящ се бял към син цвят. Когато я държите на стайна температура, цветът е приятен, матово бял, а когато бъде изстудена до 11 градуса, той се трансформира в наситено син.

Попълване на колекцията

Много от феновете притежават в колекциите си синя водка с емблемата на "Левски", които са пускани на пазара покрай исторически за клуба мачове. При някои още отлежават, защото са им свидни, а други съхраняват за спомен бутилките си. Това е една отлична възможност да добавят нов уникат в домашния си мини бар.

Висок клас водка

Напитката е с изключително високо качество – лимитирана серия от 0,700 л украинска безупречна водка "Златогор Pure Tear", преминала шест стадия на пречистване, обогатена със златни йони и със съдържание на алкохол 40 %. 

Достъпна цена

Сделката, която може да сключите сега, е част от кампания, а мисията е свързана с това да се съдейства за възстановяването на ПФК "Левски". Затова и цената е достъпна и напълно изгодна, за да се сдобиете с последния хит сред фен артикулите на клуба.    

И бонус: Някои любопитни факти за водката, за които може би не сте подозирали:
  • Думата "водка" идва от умалителната форма на "вода";
  • Класическата водка, която се слави с перфектни и балансирани вкусови качества, се състои от 40% спирт и 60% вода;
  • Ако отивате на парти и не искате да се опияните бързо, няколко часа преди вечеря стартирайте с 50 г водка;
  • Водката може да бъде лечебна при някои здравословни проблеми – медицински изследвания го сочат, а във време на пандемия няма нужда да ни (раз)убеждават в противното…
Все пак консумирайте с мярка и наздраве за Синя България!
Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.