"Земи тоя рокендрол"! Чуйте най-новата песен на Ицо Хазарта "Само споко"!

Pinterest LinkedIn +

"Земи тоя рокендрол" - пее Ицо Хазарта в чисто новото си парче. Както обикновено актуален, рапърът не пропуска да възпее и най-наболелите теми от деня. В свой стил той успява да вплете сред римите си думи като писиари, чекмеджета, миене на ръцете, лозунга "видими резултати". Заглавието на песента очевидно се ражда от репликата "Разпоредил съм, само споко", без съмнение вдъхновена от премиера от джипката в оставка Бойко Борисов.

В центъра на вниманието е пандемичната обстановка от последните месеци, представена и в контекста на популярни коментари и шеги от социалните мрежи:

"Затворете бързо ресторанти и кафета,
явно вирусът основно там шета.. 

Дай ми нахартия доказателство,
че няма епидемия от тъпотия...

Идва карантина - искаш им оставките
Идва и ваксина - питаш за съставките.
Твоята уста е срамота да зададе такъв въпрос,
като знам кко мина през твоя нос..."


"Имам чувството, че тия пак ще ни затворят" - припява Валентина, която се включва в песента и поддържа танцувалния ритъм в припева.

"Та така, госпожо, чакаме имунитета
Споко, ей къде е две и трийс пета!" - отвръща Хазарта и неочаквано допълва, че ая песен според мене няма да стане хит"

Текстът и музиката на "Само споко" са на Ицо Хазарта, аранжиментът - на Филип Александров, а режисьор на клипа, който си струва да изгледате, е небезизвестният Валери Милев.

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.