Saints Row 3 излиза наесен

Pinterest LinkedIn +

Третата игра от хитовата шутър поредица от трето лице Saints Row ще излезе през есента на 2011 година, обявиха издателите й THQ. Първоначалният анонс на Saints Row бе направен през септември 2008 г. - месец преди рилийза на последната игра от сериите към днешна дата Saints Row 2, издадена за PC, PlayStation 3 и Xbox 360.

Дебютът й бе планиран за E3 2010, но THQ отмениха събитието в последния момент с аргумента, че производителите на играта - Volition, се нуждаят от още време за реконструирането й на технологично ниво.

Първите визии от Saints Row 3 не бяха показани и на Spike TV VGA 2010, когато Volition предпочетоха да представят новия си проект с Гилермо дел Торо - inSANE. Междувременно, още през 2009 година президентът на THQ разкри, че има идея за заснемането на игрален филм по играта, в чиято продукция вероятно ще участва рапърът 50 Cent.

На този етап и двете компании отказват да дадат каквато и да било конкретна информация във връзка със Saints Row 3 и филмовия проект, нито се ангажират с дата за издаването на Saints Row: Drive-By. Зад това име се крие самостоятелно Xbox Live Arcade/ PlayStation Network заглавие, чрез което ще може да бъде отключено ексклузивно съдържание за SR3 и обратно.

Сподели.