Пръцкащ еднорог за масово поразяване? Volition представя Mr. Toots

Pinterest LinkedIn +

В деня на рилийза на демо версията на предстоящата четвърта игра от екшън поредицата Red Faction, създателите на RF: Armageddon - Volition, обявиха неустоимия бонус, който очаква феновете на играта в мига, в който въпросната бъде изтеглена 1 млн. пъти.

Въпреки че официалната й дата на издаване - 7 юни, се отнася и до трите платформи, за които се разработва - PlayStation 3, Xbox 360 и Windows, демо версиите на играта са само две – за конзолите. Именно притежателите на Xbox 360 и PS3 са тези, които ще могат да сложат ръка върху вълшебния еднорог Mr. Toots. Въпреки красивата си външност, Mr. Toots е способен да обезлюди цял град само с едно изпускане на...  чревни газове. А Mr. Toots има сериозни проблеми с метериозма.

Потърпевши от тези проблеми ще са извънземните орди, с които ще се бори Дариус Мейсън – внукът на Алек Мейсън и Самания – главните действащи лица от третата RF игра. Докато се сдобие с Mr. Toots, Мейсън ще разполага с други, не толкова масово поразяващи оръжия като Magnet Gun, чрез което ще може да запраща цели сгради срещу своите злощастни врагове, и Nano Forgе, позволяващо му възстановяването целостта на околната среда там, където е била разрушена. 

Сподели.