Бившата на Спенс го съди за обида и попечителство над детето

Pinterest LinkedIn +

Последната сериозна половинка на рапъра Спенс заведе дело по ЗЗДН срещу него. След разразил се грозен спор в края на лятото на Фейсбук стената на музиканта, в който той нарича майката на най-малкия си син „целулитна пача“ и „въртяна мастия“, брюнетката заведе дело по Закона за защита от домашно насилие. Новината беше съобщена от потребител с никнейм Mary Stone чрез лично съобщение до Avtora.com. Подателят твърди, че бившата на Спенс го съди за домашно насилие, но както става ясно по-нататък, казусът е свързан не с физическа саморазправа, а с публично отправени обиди.

"Макар многократно да беше обвиняван от феновете си и молен да прекрати словесната престрелка срещу бившата си, озлобеният изпълнител не се спря. Запознати с историята говорят, че рапърът не можел да се примири, че бившата му го изоставила и има нова връзка с пловдивчанин и дори се преместила в Пловдив с невръстния им син Максим" - се казва в съобщението.

В съдебната зала Спенс е отрекъл обвиненията, че е отправял подобни обидни думи по адрес на бившата му Петра. Той е обяснил, че цитираните думи са част от творчеството му. Свидетел на обвиняемия е била жената, която го е приютила в дома си, след като Петра го е изгонила - 45-годишната Зорница Димова. "Въпреки че безработният рапър живее в дома ѝ, той не спира да търси нови запознанства в приложения за срещи като Badoo и Тиндер" - се казва още в съобщението, зад което, по всяка вероятност, стои именно ищцата Петра.

Софийски градски съд не е уважил молбата на бившата изгора на Спенс. Мотивът е, че съдът не може да направи извод, че Спенс е обиждал жената пред 25-хилядната си аудитория. От приложените документи става ясно, че Петра съди Спенс и за родителски права. Предстоят и бъдещи имотни дела, тъй като рапърът продължава да обитава семейната къща, която Петра купила с кредит, който и до момента изплаща.
Сподели.