С мръсна газ (Drive Angry)

Pinterest LinkedIn +

САЩ, 2011, 105 мин. Режисьор: Патрик Лусиер Сценарист: Патрик Лусиер, Тод Фармър С участието на: Никълъс Кейдж, Амбър Хърд, Том Аткинс и др. Хорър, екшън, трилър

За филма:

Забавна кървава гонитба насред Ада, изпълнена с убийствени коли, ефектни оръжия и ироничен хумор - и всичко това поставено в шеметна 3D опаковка. "С мръсна газ" изцяло отговаря на амплоато на режисьора си Патрик Лусиер, специализирал в хорър жанра в тандем с маестрото Уес Крейвън, а отскоро партниращ си и с Тод Фармър при реализацията на новия римейк на култовия "Кървавият Свети Валентин".  

Двамата са на линия и при новия си проект Drive Angry, изненадващ по-скоро с наличието в каста на звездата Никълъс Кейдж, за когото последната подобна роля бе в Ghost Rider от 2007 година. Партнират му убийствено горещото ново лице на Холивуд - Амбър Хърд, Криста Кембъл, Уилям Фичнър и др. Самият филм е реализиран с бюджет от 50 млн. долара и очаквано е цензуриран заради сцените на брутално насилие, секс и голота.

Историята:

Избягалият от затвора престъпник Джон Милтън е изоставил дъщеря си още когато тя е тийнейджър. Сега той ще преобърне целия свят, за да спаси невръстната си внучка от сатанисткия култ, решил да я принесе в жертва при следващото пълнолуние.


Сподели.