С Leedmees и Kinect платформата си ти (Трейлър)

Pinterest LinkedIn +

Leedmees е поредната Kinect-ексклузивна игра, анонсирана по време на току-що приключилото Electronic Entertainment Expo. Разработвана от Konami Digital Entertainment в пъзел жанра, тя трябва да се появи в Xbox Live Arcade през лятото на тази година, като точната й дата на издаване предстои да бъде обявена.

Leedmees е първата Kinect-ексклузивна продукция на Konami, която ще бъде издадена единствено в даунлоуд формат и според създателите й ще се отличава от всички познати заглавия по степента на участие на играчите в геймплея.

Целта, поставена пред тях, ще бъде да осигурят маршрут за главните герои в играта – малки създадения около педя на ръст, които трябва да стигнат от точка А до точка В безаварийно, при все наличието на най-различни препятствия и възможността да паднат от високо.

И тук идва интересната част – пешеходните зони на малките създания ще са частите на тялото на играчите, които ще трябва да предвидят по какъв начин да се разположат в пространството, за да не дадат жертви. От Konami обещават 1:1 Kinect възпроизвеждането на извършените движения, 50 сингълплеър и 12 специални кооперативни нива, изискващи добре сработен тандем.


Сподели.