Руската преса определи "Ангел си ти" като "тъп евроденс"! Виж видео от представянето ни!

Pinterest LinkedIn +

Популярният руски портал Lenta.ru коментира по доста атрактивен и недотам положителен начин изявата на родния представител Миро във втория полуфинал на "Евровизия".

Както е известно, България за пореден път отпадна преди финалната права на надпреварата, а за решителната битка се класираха песните на Грузия, Украйна, Турция, Израел, Ирландия, Кипър, Азербайджан, Румъния, Армения и Дания.

"Ангел си ти" не успя да грабне нито публика, нито жури, въпреки че като визия представянето на Миро бе на сравнително добро ниво.

"Внимание. На сцената излиза българският изпълнител Миро, прикрит с блестящи крила. Това вероятно е заради факта, че ще пее песен за ангели. В началото на изпълнението краката му бяха обвити от двама юнаци с внушителни торсове.

Когато те се раздалечиха, започна тъп евроденс. А при нас в редакцията полетя гигантски комар. Всеки да се спасява кой, както може", бе коментарът на редакторите от Lenta.ru, които предаваха пряко какво се случва в Осло.

Провалът на "Ангел си ти", самият Миро пък оправда с политическия вот. Дали заради тези или други мотиви обаче, за пореден път ще гледаме финала на изданието без роден представител в него.

Get the Flash Player to see this player.
Сподели.