Домашно порно на екс модела на Playboy Кендра Уилкинсън хит в мрежата! Виж нецензурирани кадри (18+)!

Pinterest LinkedIn +

Бившият модел на Playboy, Кендра Уилкинсън (Kendra Wilkinson), стана поредната красавица, чието име бе записано в хрониките на светските сексскандали.

Преди дни в мрежата се появиха кадри и трейлър на видео, в което се отдава на домашни забавления с бившето си гадже Джъстин Фрай.

Записът се превърна в хит, още преди да бъде пуснат на пазара от компанията Vivid, чиято дейност е насочена именно към XXL бранша.

До момента предварителните заявки за закупуване на лентата надвишават броя на досегашния рекордьор по продажби в бранша - секс изпълненията на Ким Кардашиян, като се очаква в скоро време да оглави класацията по този показател.

Любопитно е, че видеото е съвсем легално в мрежата на Vivid - правата му са продадени на компанията именно от Джъстин Фрай срещу сумата от 100 хиляди долара и 50% от бъдещите приходи.

Самата Кендра първоначално се опита да спре разпространението му, но в крайна сметка също се договори с Vivid срещу процент от печалбата. Предвид абсолютната откровеност на кадрите и трейлъра, ви предлагаме нецензурирани, но все пак отбрани снимки от видеото...

Сподели.