Run Walter, RUN!! Или как реагираме, когато помиришем морето...

Pinterest LinkedIn +

Това е Уолтър. Той е лабрадор и според собствениците му е специално куче - твърдение, което ще чуете от повечето песоводци. Така, както всеки артист настоява, вярвайки си, че следващият му албум ще е най-добрият в кариерата му. Но да се върнем към Уолтър. Подобно на повечето представители на своя биологичен вид, и в частност на своята порода, Уолтър обича водата и изпитва непреодолимо влечение към къпането в морето. Това видео е заснето в перспектива от първо лице с камера Go Pro Hero 3+, прикрепена към Уолтър, в Сиракуза, Сицилия. И показва 1:1 начина, по който реагираме всеки път, когато помиришем морето в първия ден от лятната отпуска. Освен нас, само за 24 часа това видео зарадва още близо четвърт милион души от цял свят. Ето защо смятаме, че си струва да му отделите 30 секунди, към края на които ще установите, че сте го догледали с изплезен език.

Това е Уолтър. Той е лабрадор и според собствениците му е специално куче - твърдение, което ще чуете от повечето песоводци. Така, както всеки артист настоява, вярвайки си, че следващият му албум ще е най-добрият в кариерата му. Но да се върнем към Уолтър.

Подобно на повечето представители на своя биологичен вид, и в частност на своята порода, Уолтър обича водата и изпитва непреодолимо влечение към къпането в морето.

Това видео е заснето в перспектива от първо лице с камера Go Pro Hero 3+, прикрепена към Уолтър, в Сиракуза, Сицилия. И показва 1:1 начина, по който реагираме всеки път, когато помиришем морето в първия ден от лятната отпуска. Освен нас, само за 24 часа това видео зарадва още близо четвърт милион души от цял свят.

Ето защо смятаме, че си струва да му отделите 30 секунди, към края на които ще установите, че сте го догледали с изплезен език.


Сподели.