Румънската звезда Ина има ново парче на френски и английски език

Pinterest LinkedIn +

Румънската звезда Ина (Inna) има ново парче, записано на френски и английски език с участието на 25-годишната изпълнителка от Уганда Вероника Лугя-Винка (Veronica Luggya-Vinka). Песента, озаглавена "Bebe", е създадена от Марко (Marco) и Себа (Seba), с които румънката е работила по най-големите си хитове "Ruleta", "Nirvana" и "Yalla".

"Създадохме "Bebe" по време на спонтанна сесия в студиото, направихме мелодията, припева и цялата концепция на момента. След това продължих работата по парчето с Винка, която пасва напълно на усещането на песента", споделя певицата. 

Музикалното видео към "Bebe" е режисирано и заснето в градска среда и в него двете изпълнителки разкриват ексцентричната си същност. 

Тази година Ина издаде нов емоционален и искрен албум, озаглавен "YO", чийто копродуцент е лейбълът на Джей Зи (Jay-Z) "ROC Nation", който представлява Риана (Rihanna), Шакира (Shakira), Марая Кери (Mariah Carey), Мигел (Miguel), Уилоу Смит (Willow Smith) и други. Студийният проект съдържа 11 парчета, всяко от които разказва за различните страни на характера и настроенията на певицата.


Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.