Вижте кои групи се включват в рок феста "Хоталич" в Севлиево

Pinterest LinkedIn +

И тази година най-вярната публика ще изпрати лятото с рок фестивала "Хоталич" в Севлиево. Третото му издание ще събере феновете на 30 и 31 август, а вече е ясно и кои музиканти ще се качат на сцената.

Първи ще бъдат музикантите от местната група "Bazooka giganta", която ще подгрее за британския музикант Джон Стийл (John Steel) и за легендарния Дейвид Рийс (David Reece) от "Accept" и "Bonfire". Те ще зарадват публиката с любими хитове и ще нажежат сцената до червено за "Eridan". Кулминацията на първата вечер е група "Odd Crew".

Съботния фестивален ден ще бъде открит от уникалната за нашите ширини банда, създадена за чисто удоволствие от музиката - "Drun4fun", чийто вокал е известният телевизионен водещ Иван Христов. Веднага след тях ще свирят "Балканджи", които на свой ред ще отстъпят сцената рок легендата Милена и незабравимите ù хитове, с които израсна цяло едно поколение. Веднага след нея група "Конкурент" ще представи за първи път някои от най-новите си парчета, а вечерта ще приключи с "Фондацията" и вечните песни на Кирил Маричков, Иван Лечев, Дони, Славчо Николов и Венко Поромански, които ще докоснат сърцата на рок феновете в късните часове на нощта.

"С този подбор на участници забавлението е гарантирано, а феновете на рока ще могат да се насладят на любимите си групи на едно невероятно красиво и магично място", коментира кметът на Община Севлиево д-р Иван Иванов и допълва: "Радостен съм, че превърнахме това събитие в традиция, и вярвам, че и тази година фестивалът ще събере многохилядна публика край крепостните стени на "Хоталич".

ВХОД – СВОБОДЕН!

Сподели.