ФСБ канят рок феновете на фестивала "Хоталич"

Pinterest LinkedIn +

В емоционално видеообръщение музикантите от легендарната рок група ФСБ се обърнаха към феновете си в България и ги поканиха на рок фестивала "Хоталич" в Севлиево. Рокът ще завладее средновековния град и едноименната крепост на 31 август и 1 септември.

След като вече станаха ясни участниците в тазгодишното издание на фестивала, организаторите от Община Севлиево и лично кметът на града д-р Иван Иванов обещаха невероятно настроение и много забавление. "Тази година шоуто ще е още по-голямо, музиката – още по-силна, а изненадите – гарантирани. Рокът до стените на средновековния град и крепост "Хоталич" е гаранция за добре прекарано време с приятели и стойностна музика", твърди кметът.

"ФСБ ще сме там, елате и вие, а който не дойде, ще изпусне много", гарантират в обръщението си легендите от ФСБ, които са хедлайнери през първата фестивална вечер. Преди тях на сцената ще излязат "Ахат" и младият нашумял изпълнител от Севлиево – Мири. Още първата вечер крепостта ще покори и група P.I.F.

Вторият ден купонът ескалира със сръбската група Перо Деформеро (Pero Defformero), позната с уникалния си стил, който комбинира турбо-фолк и прогресив метъл. Към тях ще се присъединят "Северозападняците", "Обратен ефект" и "Svetlio & the Legends". Много емоции, много рок и много настроение очакват всички, които ще се докоснат до магията на средновековния град и крепост "Хоталич" в последните дни на лятото. Входът е свободен!Сподели.