Рита Ора топлес на корицата на Cosmopolitan (Снимки и видео)

Pinterest LinkedIn +

Изпълнителката на Hot Right Now Рита Ора (Rita Ora) изглежда изключително секси в разкопчан костюм за втората си корицата на най-новия брой на списание Cosmopolitan UK за месец септември.

23-годишната Рита за пръв път проговаря публично за раздялата си с музикалния продуцент и диджей Калвин Харис (Calvin Harris).


Двойката се раздели преди няколко месеца, а Калвин беше този, който обяви в Twitter решението на двамата да поемат по различни пътища.

"Честно, ако Калвин не го беше сторил, аз нямаше да мога да го направя. Отне ми пет дни да напиша три изречения. Работихме доста, пътувахме доста. Винаги съм казвала: "Ако наистина искаш нещо, ще го постигнеш." Когато се впусна в нещо, правя го на 100 процента. Това ме накара да се събудя."

Явно красивата британка преживява тежко края на едногодишната си връзка.

"Не се чувствам много добре. Но се справям по-добре, отколкото си представях. Обожавам го, той е невероятен човек. Но ситуацията беше неприятна. Гадно е", откровеничи Рита.

Наскоро в свое интервю в радио шоуто на Райън Сийкрест певицата сподели, че Калвин е възпрепятствал участието й на наградите Teen Choice Award, които се проведоха на 10 август 2014 г.

Рита трябваше да представи хита си I Will Never Let You Down, но изпълнението й не се осъществи.

"Той написа и продуцира тази песен. Той трябва да одобри всяко изпълнение на песента в ефира. Явно има правото на това и не е одобрил сцената на наградите. Това не беше изненада", заяви пред водещия звездата.


Разбира се, и Калвин реши да изкаже своята гледна точка към проблема.

"Вие знаете само едната страна на нещата, защото аз избрах да не коментирам с медиите всеки аспект от моя личен живот. Но да знаете, че имах адски добра причина да го направя", пише 30-годишният диджей в Twitter.


Сподели.