Rift излиза на 4 март

Pinterest LinkedIn +

Многообещаващото фентъзи MMORPG - Rift на Trion Worlds - американска компания за разработка и дистрибуция на видео игри, разполагаща с капитал от $100 млн. за производството на три MMO игри - ще се появи на 4 март и ще бъде достъпна за потребителите на база месечен абонамент.

Стандартната месечна такса ще е $14.99, от които ще могат да се спестят $5 при половингодишен абонамент; самата игра ще бъде разпространена в две издания - Digital Standard Edition (£34.99) и Digital Collector`s Edition (£39.99).

Предварителните поръчки на играта, каквито вече могат да бъдат направени през официалния сайт на Rift, ще осигурят ранен достъп на потребителите до сървърите още на 24 февруари, както и автоматичното им включване в бета събития оттук до премиерата на Rift. Следващата бета сесия, Warfronts!, ще се проведе между 7 и 10 януари.

Rift е ситуирана в света на Телара, където осем първични сили се борят за надмощие над постоянно променящата се заобикаляща среда. Играчите ще могат да се превъплътят в Guardian или Defiant и да създадат свой собствен клас чрез системата Ascended Soul, да участват в най-различни куестове, да воюват помежду си в Player vs Player битки, трупайки опит и нова мощ след всяка победа. 

Сподели.