Отворената бета на Rift стартира на 15 февруари

Pinterest LinkedIn +

След няколко уикенда на затворено бета тестване, американското студио Trion Worlds обяви сроковете, в които ще се проведе отворената бета на предстоящото MMORPG, разработвано от компанията - Rift. Желаещите да придобият предварителна представа за заглавието, чиято официална премиера е планирана за 4 март, могат да го направят между 15 и 21 февруари, като преди това се регистрират в официалния сайт на играта.

Rift е ситуирана в света на Телара, където осем първични сили се борят за надмощие над постоянно променящата се заобикаляща среда. Играчите ще могат да се превъплътят в Guardian или Defiant и да създадат свой собствен клас чрез системата Ascended Soul, да участват в най-различни куестове, да воюват помежду си в Player vs Player битки, трупайки опит и нова мощ след всяка победа.

Бета тестерите ще имат възможността да развият героите си до 42 ниво и ще разполагат с Player vs Player бойни зони. След излизането й, играта ще бъде достъпна за потребителите срещу месечен абонамент от $14.99.

Сподели.