Rick Ross отново подсъдим, този път заради няколко Rolex-а, които е "забравил" да плати

Pinterest LinkedIn +

Американският рапър Rick Ross, който често се забърква в неприятности и вече има впечатляващо криминално досие, отново е извършил престъпление, като този път не става дума за наркотици, нападение или оръжие.

Според частната фирма за търговия с бижута Johnny's Custom Jewelry, чийто иск вече е внесен в съд в Тексас, г-н Уилям Ленард Робъртс II, както е истинското име на Rick Ross, е поръчал и придобил още през август 2012 г. три часовника Rolex на обща стойност $90 000.

До момента нито цент от тази сума не е изплатена от Ross или неговата компания Maybach Music Group, посочва се в документите по обвинението срещу култовия хип-хоп артист.

Според фактурата за покупката, сканирана и разпространена от TMZ, единият от трите часовника Rolex струва $55 000, а другите два - по $14 000 всеки. Най-скъпият модел е изработен от 18-каратово злато и инкрустиран с 30 карата диаманти (един карат=0.2 гр). С таксите крайната цена на трите часовника, които Rick Ross трябва да плати, е $89 847,50.

До момента 37-годишният рапър не е направил изявление по случая. Преди броени дни той скандализира хип-хоп общността в България, като не пристигна за първия ден от дебютното издание на 359 Hip Hop Festival в Пловдив - датата, на която бе обявен като хедлайнер. В крайна сметка шоуто му се състоя, но на втория ден, след като му бе осигурен частен полет.

По-късно тази година Rick Ross трябва да издаде шестия си студиен албум Mastermind.


Сподели.