359 Hip Hop Festival 2013 ден трети със Ciara

Pinterest LinkedIn +

Последната вечер на 359 Hip Hop Festival 2013 в Пловдив започна доста спокойно.

Sanny Alexa, Сантра, Lady B, Веси Бонева, Криста, Лора Караджова и Pe4enkata, заедно с нежната половина сред DJ-ите и танцьорките от денс формация Sugar Wings и балет Нова, имаха нелеката задача да подгреят публиката за Ciara.

Не може да се отрече, че всички изпълнителки доста се бяха постарали да се впишат в стилистиката на партито и определено радваха окото.

Единственото, но приятно изключение на фона на силното женско присъствие беше 100 Кила, който се включи в шоуто на сексапилната Лора Караджова за някои от най-големите им хитове, на които публиката избухна.

Хостът Веси Бонева допълнително нахъсваше феновете, докато на сцената не излезе в пълния си блясък самата Ciara. Макар и малобройна, тълпата я приветства бурно и това беше началото на едно легендарно шоу.

Love Sex Magic, One Two Step и Got Me Good бяха част от сета на певицата, а на песента Work звездата подкани няколко момичета от публиката да се качат при нея и да покажат какво могат.

С красивия си и мощен глас, уникалните си танцови умения и фигура, сексапилния поглед и усмивка и най-вече с отношението към публиката Ciara плени всеки един, прекрачил прага на 359 Hip Hop Festival 2013.

След всичко остава надеждата това да не е еднократно събитие и по-често в България да виждаме звезди от ранга на Rick Ross и Ciara.

Сподели.