Риана се снима по бельо, за да рекламира собствената си марка

Pinterest LinkedIn +

Американската поп певица и бизнес дама Риана си направи импровизирана фотосесия в домашна обстановка, за да рекламира собствената си марка "Savage X Fenty". Кадър от нея се появи в профила на звездата в Instagram.

На снимката 32-годишната екзотична красавица позира полулегнала, облечена с лилаво бельо. Комплектът струва около 100 долара и може да бъде закупен от сайта  на марката. В описанието към публикацията певицата благодари на клиентите си и уточнява, че новата колекция на "Savage X Fenty" е посветена на втората годишнина на бранда.

"Една от най-горещите жени, които съм виждала", "Обожвам те!", "Уау! Най-сексапилната и най-добрата. Поздрави!", "Просто съвършена!", коментират последователите. Освен хиляди комплименти за външния си вид Риана получи и над два милиона харесвания на снимката си.

Риана

Риана обича да показва тялото си! Само преди няколко дни, през април, тя беше главна героиня и в официална фотосесия, рекламираща марката й. Тогава тя се снима край басейн, където демонстрира прозрачен бански костюм. Черното горнище повече показва, отколкото скрива гърдите й, и е допълнено от прозрачни шорти с висока талия и от няколко аксесоара.

Риана рекламира бански костюм

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.