Мариана Векилска поема „Събуди се” по Нова тв?

Pinterest LinkedIn +

Името на Мариана Векилска се спряга в какви ли не схеми, откакто тя се върна на родна земя.

Последната новина, която се прикачва към нея, я свързва с овакантентия стол на Мира Иванова. Става дума за водещата на „Събуди се” по Нова тв.

Според източници на в. „Уикенд” в момента Мариана прави всичко възможно да се върне в медията, в която се подвизава преди повече от 20 години.

Ще припомним, че Нова тв беше работодател на Векилска още преди успешния й период в Би Ти Ви. Там тя работеше рамо до рамо с Ани Салич, като по-късно съвместната им дейност продължи.

За първи път телевизионерката застава пред камерите на Нова тв още през далечната 1997 г. Тогава е на едва 23 години и успешната й кариера тепърва предстои.

Затова и Векилска е готова да направи необходимото, за да се върне в популярната телевизия близо четвърт век по-късно.

Оказа се, че телевизията е и си остава нейната голяма любов. Нито уроците по бизнес етикет, с които се захвана, нито работата във Военно-историческия музей й дават това, което тя получава от телевизията.

Затова и се очаква с началото на новия телевизионен сезон Мариана да сложи и начало на нов старт на кариерата си. И то като водеща на сутрешен блок в една от най-богатите телевизии.

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.