Риана поднови Loud Tour след два отменени концерта заради изтощение

Pinterest LinkedIn +

След като отмени концерта си в Малмьо на 31 октомври, влизайки в болница с грипоподобни симптоми, Риана (Rihanna) зачеркна още една дата от тур календара си - отново в Швеция, но този път в столицата Стокхолм.

23-годишната поп звезда, която лично осведоми феновете за състоянието си в началото на седмицата чрез снимка на ръката си с включена в нея система, публикувана в профила й в Twitter, е взела решението да не излезе на сцената на 2 ноември час преди началото на концерта си след консултация с лекар. Според разпространената от Live Nation информация, Риана страда от изтощение и се е почувствала твърде зле, за да е в състояние да издържи на натоварването.

Звездата, чийто актуален сингъл, We Found Love, оглави едновременно класациите от двете страни на океана, ставайки 11-ият й No.1 хит в Billboard Hot 100, вече реализира един концерт в Стокхолм – на 1 ноември, а отменените дати най-вероятно ще бъдат насрочени повторно в бъдеще.

На 4 ноември Риана поднови Loud Tour с концерт в Хановер, Германия, където ще остане за период от една седмица за още три пърформанса – в Лайпциг, Цюрих и Кьолн. Европейското турне на звездата в подкрепа на петия й студиен албум Loud ще приключи на 22 декември с шоу в Лондон, а точно месец по-рано на пазара ще се появи нейният шести дългосвирещ проект – Talk That Talk.


Сподели.