Resident Evil 3 - Злото отново заразява, Мила се сражава

Pinterest LinkedIn +

В средата на пролетта в Мексико ще започнат снимките на третия филм от поредицата "Заразно зло" - "Extinction" (Измиране), първият филм от която се появи през 2002 г. В ролята на Алис отново ще е холивудската звезда от сръбски произход Мила Йовович (Milla Jovovich).

И във второто продължение на разказа за незаконен, апокалиптичен по размерите си биологичен експеримент, Алис ще лее кръвта на враговете си, разчиствайки света от сеещите своята зараза жертви на експеримента, мутирали в неутолимо гладни зомбита.

Сценарист и продуцент на лентата отново е Пол Андерсън (Paul W.S. Anderson), имащ опита от първите два филма, докато като режисьор с проекта се е ангажирал Ръсел Мулкаки (Russell Mulcahy), работещ предимно за телевизията и създател на редица музикални видеоклипове (Queen -"A Kind of Magic", "Princes of the Universe", AC/DC - "Baby Please Don't Go".

До момента освен името на Йовович от Интернет филмовата база данни IMDb.com и ентъртейнмънт медията M&C са цитирани още само две - на Сиена Гилори (Sienna Guillory) и на Иън Глен (Iain Glen, "Небесно царство", "Том Райдър"). И двамата вече са познати на зрителите на поредицата от участието си в предишната част на "Заразно зло" - Апокалипсис.

Сподели.