Репортерка от Нова телевизия и звезда от "Стъклен дом" ни представя на Miss Intercontinental 2010

Pinterest LinkedIn +

Нели Ангелова ще е първата представителка на България от доста години на престижния световен конкурс за красота Miss Intercontinental 2010.

Чаровната блондинка освен впечатляваща визия, притежава и завиден интелект - има многобройни интереси в сферата на шоубизнеса и високи амбиции за развитие в професионалната си кариера.

Нели Ангелова е репортер в лайфстайл предаването "Високи токчета" по Нова телевизия и в Hot Spot по City TV, освен това е завършила маркетинг и връзки с обществеността, а в момента е четвърта година студентка по право.

От години се изявява успешно и в света на модата - нейни фотосесии са публикувани в редица списания, често е лице на различни телевизионни реклами и билбордове.

Скоро пък ще видим Нели Ангелова и в съвсем нова сфера - като секретарка на героя на Стефан Данаилов в хитовия сериал "Стъклен дом".

Колкото до самия конкурс, Miss Intercontinental 2010 ще приеме 70 красиви представителки на всички континенти в Доминиканската република, а самото събитие ще се проведе на 6 ноември.

На церемонията се очакват не само водещи модни дизайнери от цял свят, но дори и президентът на републиката - Леонел Фернандес.

Сподели.