Рейчъл Макадамс роди момченце

Pinterest LinkedIn +

Актрисата Рейчъл Макадамс стана майка на момче. Това съобщиха редица холивудски репортери, които обаче не споделят никакви подробности около щастливата новина. Информацията не е изненадваща, като се има предвид, че омъжената за Джейми Линдън красавица почти не се е появявала под светлините на прожекторите през последните месеци.

39-годишната актриса опази бременността си в тайна, както по принцип прави с по-голямата част от личния си живот.

В миналото Рейчъл е говорила за очакванията си да стане майка. През 2009 г. тя каза в интервю пред "Пийпъл": "Ще бъде страхотно да имам няколко деца. Очаквам с нетърпение някой ден това да се случи. Майка ми е голямо вдъхновение за мен. Тя е медицинска сестра и е много грижовна и нежна. Аз също съм такава. Надявам се, че съм взела тези качества и ще бъда толкова добра, колкото е тя".

Рейчъл започна да излиза със сценариста Джейми Линдън през 2016 г. Преди това тя имаше връзка с Райън Гослинг, който ù партнира в романтичния филм "Тетрадката".

Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.