Red Bull представи три нови продукта пред Народния театър "Иван Вазов"

Pinterest LinkedIn +

На 20 май 2014 г. екипът на Red Bull направи грандиозно представяне на трите най-нови вкуса енергийни напитки – червена боровинка, синя боровинка и лайм. Събитието се проведе на централно място в София – пред Народния театър "Иван Вазов" и започна още в 10:00 ч. сутринта.

В рамките на целия ден десетки минувачи и гости взеха участие в проекта на Стоян Стойнов - Enjoy the Colors, вдъхновен от трите основни цвята на Red Bull Editions – червено, синьо и сребърно.

Близо 90 души се включиха в сътворяването на картината с размери 4 на 3 метра. Те нанасяха цветовете с риск да изцапат дрехите си, но с желанието да се получи красива и адекватна на идеята арт инсталация. Всички се забавляваха, провокирайки въображението си и споделяйки своята енергия на ума и тялото върху това Red Bull произведение. Участниците бяха възнаградени от "крилатите" момичета с избран от тях вкус на Red Bull, който отново да стимулира тяхната физическа и творческа енергия.

Вечерта пред Народния театър продължи с изискан коктейл и много изненади за партньорите на Red Bull. DJ Илко и Майкъл Флеминг a.k.a. Lexus представиха новия си музикален проект MAGntk, а доброто настроение на гостите бе подкрепено и с енергия от Red Bull Editions.

Основният акцент при залез бе оригинална 3D Mapping - за нея Red Bull провокира своите партньори от Elektrick.me. 

Трите нови аромата - червена боровинка, синя боровинка и лайм - имат енергийната стойност на оригиналния Red Bull. Новото е различният вкус, постигнат с естествени съставки, което пък съкращава и техния срок на годност. Напитките от серията Red Bull Editions са най-подходящи за дневна консумация, когато имаме най-много нужда от стимулиране на ума и тялото.

Сподели.