Смайващи гледки на Ню Йорк от птичи поглед с Red Bull Air Force

Pinterest LinkedIn +

Ню Йорк е впечатляващ мегаполис, откъдето и да го погледнеш. Неговото сърце Манхатан пък е черешката на "Голямата ябълка". Какво ли е обаче да видиш прелестите на този град от птичи поглед? Петима души от отбора Red Bull Air Force решават да разгледат града отгоре, скачайки от височина 2500 метра. Авантюристите навличат специалните костюми с крила (wingsuits) и се реят във въздуха на Ню Йорк, като на моменти скоростта от свободното им падане достига впечатляващите 180 км/час. Със сигурност малцина биха имали смелост да прелетят край небостъргачите по подобен начин.

Ню Йорк е впечатляващ мегаполис, откъдето и да го погледнеш. Неговото сърце Манхатан пък е черешката на "Голямата ябълка". Какво ли е обаче да видиш прелестите на този град от птичи поглед?

Петима души от отбора Red Bull Air Force решават да разгледат града отгоре, скачайки от височина 2500 метра. Авантюристите навличат специалните костюми с крила (wingsuits) и се реят във въздуха на Ню Йорк, като на моменти скоростта от свободното им падане достига впечатляващите 180 км/час.

Със сигурност малцина биха имали смелост да прелетят край небостъргачите по подобен начин.


Сподели.