Сподели своята цветна енергия днес пред Народния театър! Опитай новите Red Bull Editions

Pinterest LinkedIn +

На 20 май 2014 г. Red Bull ще представи своите нови разновидности енергийни напитки – с вкус на червена боровинка, синя боровинка и лайм. За създаването на иновативните продукти са спазени всички изисквания за високо качество на оригиналния Red Bull, като са добавени трите натурални аромата.

Събитието пред Народен театър "Иван Вазов" е отворено за посетители и е посветено на светлата част от денонощието, когато се нуждаем от най-много енергия.

От 10:00 сутринта, през целия ден, всеки ще може да нанася цветове върху специално сътворена за целта картина, споделяйки от своята енергия на ума и тялото в произведението, вдъхновено от Red Bull Editions. Екипите от крилати момичета пък ще възнаградят всеки участник с избрания от него вкус.

Изграждането на мащабното цветно платно е осъществено съвместно с артиста Стоян Стойнов. В проекта Enjoy the Colors ще се отличават главно трите цвята на новите Red Bull Editions – синьо, червено и сребърно-сиво.

Вечерта пред Народен театър "Иван Вазов" ще продължи с 3D Mapping и новия музикален проект MAGntk с участието на DJ Илко и Майкъл Флеминг a.k.a. Lexus.

Сподели.