Red Bull Defiance - нечовешко изпитание за сила, воля и характер

Pinterest LinkedIn +

Като за всяка тежка надпревара, и за Red Bull Defiance важи максимата, че подготовката е половината от състезанието. Останалото, както се казва, е свързано с изразходване на много физическа сила, с воля и каляване на характера. Брейдън Кюри и неговият съотборник Дъгъл Алън се впускат в това шеметно изпитание в родния им край Уанака, Нова Зеландия, и го печелят с час преднина пред втория отбор. Red Bull Defiance включва в себе си колоездене, тичане, катерене, плаване с каяк - всичко това на обща дистанция от 153 километра. Това просто не е по силите на всеки.

Като за всяка тежка надпревара, и за Red Bull Defiance важи максимата, че подготовката е половината от състезанието. Останалото, както се казва, е свързано с изразходване на много физическа сила, с воля и каляване на характера.

Брейдън Кюри и неговият съотборник Дъгъл Алън се впускат в това шеметно изпитание в родния им край Уанака, Нова Зеландия, и го печелят с час преднина пред втория отбор.

Red Bull Defiance включва в себе си колоездене, тичане, катерене, плаване с каяк - всичко това на обща дистанция от 153 километра. Това просто не е по силите на всеки.


Сподели.