Red Bull Global Rallycross - адреналин, скорост и лудост

Pinterest LinkedIn +

Всеки път, когато автомобилните състезатели застанат на стартовата решетка, те рискуват здравето и живота си. Нищо обаче не може да спре потока на адреналин в кръвта им, когато светне зелената светлина. Такова е усещането да участваш в Red Bull Global Rallycross Championship, където никога не знаеш какво може да се случи. В това видео ще видите съвети за каране от великани като Рис Милън, Травис Пастрана, Скот Спийд, Кен Блок, Нелсън Пикет джуниър и Джони Уимън, както и много зрелищни моменти по трасетата на Red Bull GRC.

Всеки път, когато автомобилните състезатели застанат на стартовата решетка, те рискуват здравето и живота си. Нищо обаче не може да спре потока на адреналин в кръвта им, когато светне зелената светлина.

Такова е усещането да участваш в Red Bull Global Rallycross Championship, където никога не знаеш какво може да се случи.

В това видео ще видите съвети за каране от великани като Рис Милън, Травис Пастрана, Скот Спийд, Кен Блок, Нелсън Пикет джуниър и Джони Уимън, както и много зрелищни моменти по трасетата на Red Bull GRC.


Сподели.