Разширен трейлър и първи подробности около пилотния епизод на The Flash (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Феновете на Arrow със сигурност очакват с нетърпение spin-off сериала The Flash, който ще стартира през есента.

Arrow е една от най-успешните продукции на The CW, така че съвсем не е изненадващо, че телевизията е решила да заложи на неговия spin-off - The Flash. Освен Грант Гъстин (Grant Gustin), на когото е поверена главната роля в предстоящия сериал, към актьорския състав се присъединяват Чад Руук (Chad Rook), Джеси Л. Мартин (Jesse L. Martin), Рик Коснет (Rick Cosnett), Даниел Панабейкър (Danielle Panabaker), Кандис Патън (Candice Patton) и Карлос Валдес (Carlos Valdes).

В пилотният епизод на Тhe Flash се появява и Стивън Амел (Stephen Amell) в ролята си на Стрелата (Arrow). В центъра на историята е Бари Алън (Грант Гъстин). Когато е едва единадесетгодишен, майка му загива при изключително странни обстоятелства, а баща му е несправедливо обвинен за убийството й. Това е причината Бари да е отгледан от детектив Джо Уест (Джеси Л. Мартин).

Години по-късно Бари работи като криминален следовател и се опитва да разбере какво се е случило с майка му. След като го удря светкавица, Бари оцелява като по чудо и се събужда (в изненадващо добра форма) след деветмесечна кома. И това е само началото на превръщането му от обикновен човек в супергерой.


Сподели.