Arrow S03 (Trailer)

Pinterest LinkedIn +

The CW, S03. Създател: Грег Берланти, Марк Гугенхайм, Андрю Крайсбърг С участието на: Стивън Амел, Кейти Касиди, Уила Холанд, Колтън Хейнс и др. Жанр: Екшън, фантастика Arrow (Стрелата) от хитовия сериал на The CW е Оливър Куин (Стивън Амел) - плейбой и милиардер, чийто образ е вдъхновен от Green Arrow от комиксите на DC Comics. Героят на сериала прекарва пет години на самотен остров, а когато се завръща у дома, се превръща в супергерой и се опитва не само да поправи грешките на близките си, но и да се бори срещу несправедливостите в обществото. В трети сезон Arrow се изправя срещу друг легендарен персонаж на DC Comics - злодея Ra’s al Ghul. Повечето от вас вероятно знаят, че в Batman Begins и The Dark Knight Rises ролята на Ra’s al Ghul беше поверена на Лиъм Нийсън. Все още не е ясно кой ще поеме щафетата в сериала. Премиерата на Arrow S03 е на 8 октомври 2014 година.

The CW, S03. Създател: Грег Берланти, Марк Гугенхайм, Андрю Крайсбърг С участието на:  Стивън Амел, Кейти Касиди, Уила Холанд, Колтън Хейнс и др. Жанр: Екшън, фантастика

Arrow (Стрелата) от хитовия сериал на The CW е Оливър Куин (Стивън Амел) - плейбой и милиардер, чийто образ е вдъхновен от Green Arrow от комиксите на DC Comics.

Героят на сериала прекарва пет години на самотен остров, а когато се завръща у дома, се превръща в супергерой и се опитва не само да поправи грешките на близките си, но и да се бори срещу несправедливостите в обществото.

В трети сезон Arrow се изправя срещу друг легендарен персонаж на DC Comics - злодея Ra’s al Ghul. Повечето от вас вероятно знаят, че в Batman Begins и The Dark Knight Rises ролята на Ra’s al Ghul беше поверена на Лиъм Нийсън. Все още не е ясно кой ще поеме щафетата в сериала.

Премиерата на Arrow S03 е на 8 октомври 2014 година.


Сподели.