Разрушават до основи къщата на Big Brother

Pinterest LinkedIn +

След близо 4 години и 5 сезона къщата на Big Brother ще бъде разрушена завинаги. Домът, който приюти общо 77 съквартиранти, ще бъде съборен от самите тях.

Въоръжени с огромни чукове и каски съквартирантите от петте сезона на шоуто публично ще сринат до основи къщата, в която са преживели някои от най-щастливите и най-кошмарните дни в живота си. Участниците от Vip Brother и Big Brother ще прекрачат прага й за последен път, след което ще се развихри най-грандиозното парти в историята на шоуто, съобщават от Нова телевизия.

Малко преди багерите да влязат в двора на къщата на импровизирана сцена в градината ще пеят бившите съквартиранти Десислава, Райна и Константин, Лео и Бат Сали, Дичо, Петя Павлова, Пеньо и Лилана.

Шоуто ще бъде излъчено в петък (7 юни) в 20:00 ч. по Нова телевизия. Малко преди историческия край ще бъдат показани и някои от незабравимите моменти от всички сезони на предаването. Близо два часа по-късно - точно в 21 часа и 51 минути - самите с съквартиранти ще сринат завинаги стените на къщата.

С разрушаването на къщата на Big Brother няма да бъде сложен край на шоуто, съобщават от Нова телевизия. За участниците в следващия сезон ще бъде построена нова къща.

Сподели.