Chemical Brothers на корицата на новия "Ритъм"

Pinterest LinkedIn +

Електронното дуо Chemical Brothers е на корицата на новия брой на списание "Ритъм". Освен продалите над 9 милиона албума музиканти в броя намират място и Джордж Майкъл (George Michael), Kid Koala, Placebo, Chambao и др. звезди от световната сцена.

Сред акцентите в списанието са ексклузивни интервюта и актуални материали за различни изпълнители. Специално място е отделено за Мерилин Менсън (Marilyn Manson), чието шоу в България е насрочено за 4 юли, както и за Pink, която ще се представи пред българска публика три дни по-рано.

Броят помества материали и за ексцентричната Бьорк, за поп-дивата Софи Елис-Бекстър (Sophie Ellis Bextor), която заявява: "Аз съм новата Йоко Оно" и др.Повод за материала за Linkin Park в брой 116 на "Ритъм" е третият албум на калифорнийската банда. Вокалът Честър Бенингтън (Chester Bennington) коментира новия продукт на групата така: "Обичаме първите си албуми. Ако обаче бяхме направили още веднъж нещо подобно, щяхме да доскучаем на хората".Броят традиционно е придружен приложението "Ревю Селекция" с над 60 ревюта на актуални албуми и DVD-та, както и от ProTechnica - 16 страници, ориентирани към професионалистите в областта на саунд технологиите.

Сподели.