12-те кандидатки за Playmate of the Year 2007 в новия Playboy

Pinterest LinkedIn +

Юлският брой на Playboy е изцяло посветен на четвъртия пореден конкурс Playmate of the Year. На 12 страници всяка една от 12-те финалистки е представена поотделно.

На специална церемония в средата на юли жури ще избере "Playmate of the Year 2007". Победителката ще се появи на корицата на августовския брой на списанието, а междувременно почитателите на Playboy могат да гласуват чрез SMS за най-секси кандидатка, която ще бъде удостоена с титлата "Момиче на читателите".Голямото интервю в броя е с майстора зад обектива на Playboy Васил Къркеланов. В него ще научите за най-смешните, най-куриозните и най-интересните моменти от 5-годишната снимачна история на Playboy – фотосесиите на Лили Иванова, Венета Райкова, Азис и много други.

В рубриката "20 въпроса" гостува Брус Уилис и разказва за перипетиите около новия летен блокбъстър "Умирай трудно 4".

Новост в броя е рубриката "Money-Go-Round" (Парична въртележка), в която занапред списанието ще дава съвети на читателите как да управляват парите си.В списанието е пеместен още лайфстайл профил на Краси Ванков от "Рекордите на Гинес", информация за най-подходящите фотапарати за море, горещи светски клюки и отговори на читателски въпроси в рубриката "Съветник". Специалният материал "10 жени, които ни плашат" е илюстриран с много хумор от художника на в. "24 часа" Илиан Чавраков.

Сподели.