Разработва се продължение на Wanted без Анджелина Джоли

Pinterest LinkedIn +

След като идеята за Wanted 2 обикаля холивудските среди вече няколко години, дойде време и за реализирането й, като това ще стане без участието на Анджелина Джоли (Angelina Jolie), която изигра една от главните роли в първия филм.

Сценарият на продължението отново е дело на дуото Дерек Хаас и Майкъл Бранд. За съжаление на някои фенове, те твърдо отричат завръщането на героинята на Джоли - Фокс, която беше убита в края на първия филм.

Макар да не издават много подробности за сюжета, двамата сценаристи споделят, че героят на Джеймс Макавой (James McAvoy) - Уесли Гибсън, за когото ще са минали цели четири години от случилото се в първата част, ще застане в ролята на Фокс и ще наеме млада жена за свое протеже като професионален убиец.

Като режисьор на Wanted 2 ще се завърне Тимур Бекмабетов, който последно работи по излезлия това лято екшън хорър Abraham Lincoln: Vampire Hunter.

Снимките на продължението вероятно ще започнат през 2013 г., като все още предстои да бъде обявена актрисата, която ще замести Анджелина за главната женска роля.

Сподели.