Разпродават вещи на покойния вокалист на INXS

Pinterest LinkedIn +

Братът на покойния вокалист на INXS Майкъл Хътчинс (Michael Hutchence, на снимката) разпродава лични вещи на музиканта в портала eBay. В едно от описанията на предметите Рет Хътчинс (Rhett Hutchence) пише, че се чувства прокълнат, носейки каквото и да било свързано с INXS.

Сред предложените за продан предмети има факс, адресиран от певеца до тогавашната му приятелка Кайли Миноуг (Kylie Minogue). Факсът, който датира от 1990 г., е изпратен от Австралия и започва с "Добро утро". Посланието е подписано с целувки и сърчица. Между вещите, които братът на музиканта Рет Хътчинс е обявил за продан в портала за търговия eBay, са още текстове на песни, скици и фланелки на известния му брат.

Въпреки това Рет заявява, че има още много вещи, които обаче няма да бъдат продадени, защото са твърде интимни - като например още няколко факса, които ще задържи за себе си. На аукциона ще бъдат предложени повече от 50 предмета, принадлежали на Майкъл Хътчинс - от панталоните му до бележка за банков депозит, съобщава BBC.

Едва 37-годишен Майкъл Хътчинс е открит обесен на колана му в стая в хотел "Риц-Карлтън" в Сидни през ноември 1997 г. Следователите приемат версията за самубийство.
Сподели.