Разкрити са подробности за сюжета на Thor: The Dark World

Pinterest LinkedIn +

С наближаването на втората фаза от плановете на Marvel, всеки ден се разкрива нова информация за някоя от предстоящите им продукции – днес е денят на Thor.

Въпреки че продължението Thor: The Dark World излиза след третата част на Iron Man (Железният човек), подробности именно за неговия сюжет са разкрити първи.

В новия филм за приключенията на скандинавския бог Тор, в чиято роля отново ще видим Крис Хемсуърт (Chris Hemsworth), героят трябва да се справи с тъмния елф Malekith и неговата армия. По пътя към победата Тор ще се срещне отново с Джейн Фостър, но и ще бъде принуден да пожертва всичко, за да спаси вселената от враг, на който дори Один не може да противостои.

В главните роли, освен Крис Хемсуърт, участват още Кристофър Екълстън (Christopher Eccleston), който ще се превъплъти в ролята на Malekith, Натали Портман (Natali Portman) като Джейн Фостър, а в Асгард ще се завърнат Антъни Хопкинс (Anthony Hopkins), Том Хидълстън (Tom Hiddleston), Рене Русо (Rene Russo) и др.

Thor: The Dark World се очаква в кината от 8 ноември 2013 г. Филмът ще е предшестван от Iron Man 3 (Железният човек 3), чиято премиерна дата е 3 май.

Сподели.