Justice League се изправя срещу The Avengers през лятото на 2015 г.

Pinterest LinkedIn +

Колкото и невероятно да звучи Warner Bros. твърдо са решили да се противопоставят на The Avengers (Отмъстителите) на Marvel с Justice League филм през 2015 г.

Времето напредва и докато Marvel подготвяха The Avengers доста дълго време, с отделни продукции за всеки от главните герои, Warner Bros. са решили да работят по обратния модел – първо да е филм, който да събере всички супергерои на едно, след което всеки от тях да участва в свой собствен блокбъстър.

Въпросителните около Justice League все още са много, като най-интересен остава въпросът кой режисьор ще се заеме с тежката задача да обедини силите на Batman, Superman, Wonder Woman, Flash и т.н.

Кристофър Нолан (Christopher Nolan), който продуцира предстоящия филм за Superman – Man of Steel, беше сочен като един от вероятните режисьори, но той, както и Бен Афлек (Ben Affleck) отказаха и така мястото все още е незапълнено.

Световната премиера на The Avengers е на 1 май 2015 г. и за Warner Bros. не остава много време за мислене, тъй като са насрочили началото на снимките за 2013 г. Дали ще достигнат успеха на Джос Уидън (Joss Whedon), или ще се провалят - предстои да разберем.

Сподели.