Ръсел Кроу ще е баща на Супермен в новия блокбъстър Man of Steel

Pinterest LinkedIn +

Австралийската кинозвезда Ръсел Кроу (Russell Crowe) е на път да се присъедини към каста на новата екранизация на "Супермен" (Superman) - Man of Steel. Ако преговорите му с екипа приключат успешно, то той ще изпълни ролята на биологичния баща на Кларк Кент - Джор-Ел.

В оригинала от 1978 г. ролята се изпълнява от легендата Марлон Брандо (Marlon Brando), на когото партнираше друга, също вече покойна знаменитост - Кристофър Рийв.

Режисурата на лентата е поверена на Зак Снайдър, нашумял с работата си над такива хитови заглавия като 300 и Watchmen, а в актьорския състав откриваме още имената на Хенри Кавил, Даян Лейн (Diane Lane), Кевин Костнър (Kevin Costner), Майкъл Шанън (Michael Shannon) и Ейми Адамс (Amy Adams).

Въпреки че подробности за сюжета все още не са известни, вече е ясно, че се очаква Супермен да се отправи към Африка, а големият му враг ще е Генерал Зод. Добрата новина пък е, че лентата ще бъде продуцирана от Кристофър Нолан, което е достатъчно да привлече вниманието ни дори и преди премиерната й дата.

Сподели.