Ексклузивно: първи кадър на възродения Супермен на Зак Снайдър

Pinterest LinkedIn +

Warner Bros. публикува първи официален кадър от новия "Супермен" - Man of Steel. Предстоящият рестарт на поредицата е възложен на може би най- успешното име във фентъзи адвенчър жанра в последните години - Зак Снайдър (Zack Snyder), а водещите имена в каста са Хенри Кавил (Henry Cavill), Ейми Адамс (Amy Adams) и Ръсел Кроу (Russell Crowe).

Очаквано фокусът на внимание е насочен най-вече към Кавил, който се превъплъщава в самия Супермен, както е видно и от дебютния кадър.

В никакъв случай обаче не са подценяване и останалите звезди в актьорския състав - Ейми Адамс като Лоис Лейн, Лорънс Фишбърн като редактора и шеф на Daily Planet Пери Уайт, Даян Лейн (Diane Lane) и Кевин Костнър (Kevin Costner) като родителите (ако предпочитате, осиновители) на Кларк Кент, Ръсел Кроу и Джулия Ормънд като биологичните му такива, Майкъл Шанън като зловещия генерал Зод и др.

Сценарият на Man of Steel е дело на Дейвид Гойър - име, добре познато за всички фенове на филмите на Кристофър Нолан (Christopher Nolan), като е любопитно, че историята отчасти написана и от хитовия режисьор.

Ако всичко това не е привлекло вниманието ви, то едва ли може да го сторим и занапред, но пък ако сте от другата страна на барикадата, то със сигурност очаквате с нетърпение 2013 г., когато възроденият Супермен ще превземе световните екрани с достойнството на един от най-популярните супергерои в света на киното.

Сподели.