"Рамбо 5" пропадна, Силвестър Сталоун няма да идва в България

Pinterest LinkedIn +

След като в средата на май очаквахме у нас филмовата звезда Силвестър Сталоун (Sylvester Stallone), днес стана ясно, че шансовете това да се случи са по-малко от 10%.

В интервю за американските медии актьорът разкри, че проектът "Рамбо 5" (Rambo: The Savage Hunt) почти сигурно ще остане само като идея, тъй като се е отказал от реализацията му.

"Четвъртата част бе направена доста прилично и честно казано, една пета серия от поредицата само би развалила доброто впечатление досега. Не ми се иска да насилвам Рамбо с нови приключения само заради идеята да го реализирам. Това е едно култово име в историята на киното и мисля, че е крайно време да го оставя да си отиде с достойнство".

Изказването на Сталоун дойде изключително изненадващо на фона на предишните му интервюта, в които призна, че няма търпение да се захване с реализацията на "Рамбо 5".

Лентата трябваше да бъде заснета в България - в столицата и покрайнините на Витоша, като заедно с него се очакваше да пристигне и друго популярно име - Мики Рурк (Mickey Rourke). Феновете на последния пък се разминават с Рурк за втори пореден път, след като пропадна и идеята той да участва в новия римейк на "Конан Варварина", който също ще бъде заснет у нас. 


Добрата новина е, че поне Витоша ще оцелее...

Колкото до историята в петата част на "Рамбо" - тя разказваше за опитите на американски учени да създадат нов вид супер войници чрез отключване на "дивото" в човешката им природа.

Очевидно е обаче, че идеята ще остане за някой от следващите режисьорски опити на Сталоун, който не скри, че вече има желание да реализира и продължение на последния си хит - The Expendables. Да се надяваме - някой хубав ден в България...

Сподели.