Ралица Паскалева и Теодор Салпаров с флирт в Инстаграм

Pinterest LinkedIn +

Актрисата от сериала "Откраднат живот" Ралица Паскалева и либерото на националния ни отбор по волейбол Теодор Салпаров си размениха закачливи коментари в социалната мрежа "Инстаграм".

Пръв онлайн комуникацията започва Салпаров с коментар под снимка на актрисата, който гласи: "Извинявайте, Вие да не сте случайно доктор Стилянова от сериала "Откраднат живот?". Отговорът на Ралица е: "Именно, но за Вас съм просто Галя".


"Много сте готини", пише 35-годишният спортист под фотос на актрисата с нейните родители, а дни по-късно под друг пост на телевизионната звезда той продължава с атаките: "Много секси изглеждате на тази снимка, докторке". Друг комплимент гласи: "Зашеметяващо красива сте, Ралица".

Публикация, споделена от Ralitsa Paskaleva (@ralitsapaskaleva) на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

Можем да видим и друг диалог между двамата: "Всъщност нямам търпение да те видя", пише 27-годишната Паскалева, а Салпаров, който е разделен със съпругата си, бившата волейболистка и начинаеща водеща Бойка Делиева, отговаря: "Аз също, скъпа".


Сподели.

Относно автора

Страстен любител на литературата, особено на класически произведения. Запален фен на музиката и киното. Филолог, с няколкогодишен опит в писането на материали за онлайн и печатни издания.