Ралица Паскалева и Димо Алексиев изместиха Алекс Сърчаджиева от "Игри на волята"

Pinterest LinkedIn +

Ралица Паскалева и Димо Алексиев са водещите на втория сезон на "Игри на волята: България". През септември зрителите ще ги видят в неочаквана нова роля, която наследяват от Александра Сърчаджиева.

По време на целия сезон Ралица и Димо ще бъдат близо до всичките 24-има участници, не само по време на битките, но и извън арената, за да покажат интересни моменти за феновете на формата. Двамата водещи ще представят всички участници на зрителите, ще ги посрещат преди всяка битка и ще поставят пред тях всяко следващо предизвикателство.

Всеки от тях има и специфична роля във формата. Димо има нелеката задача като спортист и мъж да коментира всички битки и да следи за спазването на правилата, а Ралица ще въведе зрителя в аналитичните коментари за взаимоотношенията между участниците. Тя ще е начело на съветите на племената, на които ще бъде обърнат силен акцент през предстоящия сезон, съобщават от "Нова телевизия".

"Игри на волята: България" е много интересен формат, който изисква да имаш не само силно тяло, но и да имаш наистина силен дух. Аз съм човекът, който трябва да коментира всички битки в това своеобразно състезание. Гледам ги отблизо и мога да кажа, че се изисква доста хъс, умения и отборна игра, за да се преминат всички препятствия. Съблюдавам от първа линия дали играчите са честни и спазват всички правила", сподели Димо Алексиев за зрителите на "Събуди се" и обеща да е строг, но справедлив съдия.  

"За мен и за Димо новото амплоа е предизвикателство, защото нито аз, нито той до момента сме били водещи на телевизионно предаване. През сезона аз ще водя по-личните разговори с участниците и ще следя техните взаимоотношения. Кой е победил, кой е загубил, как се чувстват. Обещавам да задавам много въпроси", допълни Ралица Паскалева.

Снимките на втория сезон на "Игри на волята: България" започнаха в началото на седмицата и участниците вече се борят за голямата награда, минавайки през различни изпитания на едни от най-красивите кътчета по българското Черноморие.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.