Първо в Avtora.com! След новината, че отпада от „Игри на волята“, Алекс Сърчаджиева започва в bTV!

Pinterest LinkedIn +

След като бе отстранена като водеща от „Игри на волята“, Алекс Сърчаджиева отиде при конкуренцията, научи първо Avtora.com.

Актрисата бе засечена пред т.нар. малко НДК, където е сградата на bTV, а източници на медията разриха, че вече води преговори за водеща в ново риалити наесен.

Към момента не е ясно кое ще е предаването, но в кулоарите на телевизията упорито се шушука, че Алекс вече е избрана за водещ. Според някои именно Сърчажиева е била тази, които отказала на продуцентите да участва в новия сезон на „Игри на волята“.

Вдовицата на Иван Ласкин вече имала по-добро предложение от конкуренцията и поблазнена от заплащането, предпочела bTV.

Това е голям удар за Nova, тъй като Алекс от години работи за медията и се превърна в нейно лице. Заедно с Ники Кънчев бяха чудесен тандем като водещи на „Биг Брадър“, а самостоятелното й представяне в „Игри на волята“ се прие позитивно от зрителите.

„За да напусне Nova след толкова години общ професионален път, Алекс или е получила неприлична оферта от bTV, или е обидена на досегашния си работодател“, коментират нейни колеги. Възможно е наистина от Nova да са предпочели друго лице за „Игри на волята“ и актрисата да се е почувствала недооценена.

Сподели.