„Игри на волята“ започна БЕЗ Алекс Сърчаджиева и с орязан бюджет! (Вижте каква ще е наградата + СНИМКИ)

Pinterest LinkedIn +


Днес стартираха първите снимки на риалити шоуто „Игри на волята“, уви – без Александра Сърчаджиева, видя Show.bg. Кой ще е водещ на предаването тази година, засега остава загадка, а според запознати Алекс сама се е отказала заради орязания бюджет.

„Хонорарът, който ми предложиха за новия сезон, ми бе обидно нисък и неоправдан за месеците, в които ще бъда отделена от дъщеря си“, оплакала се Алекс пред свои колеги.

Бюджетът е намален не само откъм хонорарите на водещата. Този сезон в шоуто няма да видим известни лица, както например миналогодишните участници – актрисата Бояна Генова и Мистър София Георгиос Сърбинов.

Дори голямата награда за победителя вече не е толкова голяма. Вместо 200 000 лева тя е намалена на половина и последният „оцелял“ ще прибере едва 100 000 лева.

Явно кризата с коронавируса е ударила и „Игри на волята“, коментират от шоубизнеса. Според други пък Covid-19 е най-малкият проблем на продуцентите. Просто първият сезон се оказал далеч не толкова печеливш, колкото очаквали, заради ниската гледаемост. Тази година не се очаквало увеличение на рейтинга заради разочарованите зрители от миналогодишния победител и слабите участници.

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.