Жени Калканджиева пак изтрещя! Нови скандални записи заливат полицията

Pinterest LinkedIn +

Жени Калканджиева се забърка в поредната междусъседска свада. За кой ли път в полицията валят записи на силна музика и зверско блъскане, идващи от дома на бившата моделка.

От 06:00 часа сутринта до посред нощите продължават умопомрачителните шумове от дома на миската, коментират свидетели. Записите, които хората от близките апартаменти са предали на полицията, са все едно от цигански катун, празнуващ сватба.

Тропане, блъскане, гърмяща музика и все едно стадо коне обикалят при Жени, пишат в показанията си съседи, крайно разочаровани, че Калкданджиева не си е взела забележка.

Ще припомним, че навръх Гергьовден миската прекара часове зад решетките, обвинена в хулиганство. Бурната нощ по време на празника й донесоха и обвинения, делото по които ще се гледа след няколко дни.

Заради всички тези изцепки, обитателите в кооперацията на Калканджиева са се обединили около искането си тя да се изнесе.

Желанието им е провокирано и от безцеремонното поведение на половинката на моделката. Преди време съпругът й Стефан Манов буквално преби един от комшиите им. Тогава Тачо, както е известен, беше пуснат под гаранция срещу 5000 лева. Той се изнесе от жилището им в квартал „Бояна”, като взе със себе си и сина им.

Това обаче не сложи край на сагата с непокорното семейство. Очаква се Жени отново да бъде привикана в районното полицейско управление.

Сподели.