Vip Brother 2014: Съпругът на Жени Калканджиева - Тачо - напусна шоуто, след като удари Зорница Линдарева

Pinterest LinkedIn +

Безпрецедентна ситуация във Vip Brother 2014 – Стефан Манов напусна Къщата.

По време на партито-изненада, което Big Brother организира за рождения ден на актьора Иво Аръков, приповдигнатото настроение на Съквартирантите даде път на скандала и сълзите. Тачо, подкрепен от достатъчно количество алкохол, избухна и зашлеви Зорница Линдарева, мислейки си, че моделът е в основата на спора между съпругата му Жени Калканджиева и Камелия Воче. Мис България 1995 и певицата се скараха заради бутилка вино, която е била предназначена за готвене.

"За пръв път ми се случва такова нещо.

Чувствам се притеснен, малко виновен, защото по някакъв начин тя си го търсеше. Не помня какво точно е станало. Влязох, за да изляза от сянката на Жени. Бих искал да се извиня, съжалявам много", заяви Стефан Манов.


"Тачо никога не ме е удрял. Не мога да обичам човек, който ме наранява физически. Не смятам, че съм го провокирала и не го оправдавам.

Заболя ме, че, удряйки ме, наранява семейството ми. Не искам аз да решавам дали той да остане в шоуто", сподели от своя страна Зорница.


"Влизането на Зорница накара Тачо да се почувства неловко. Той е много добър и искрен, но и рязък и първичен. Никога не ме е удрял. Не оправдавам това, че удари Зорница. Грозно е. Обичам го", коментира пък Жени Калканджиева.

Сподели.