Survivor 2014: Силвия Димитрова е поредният участник, който напусна шоуто

Pinterest LinkedIn +

Екстремното реалити се раздели с още един от своите участници. Това е Силвия Димитрова, която за втори път се впусна в приключението Survivor.

33-годишната бивша лекоатлетка гостува в ефира на bTV, където коментира изявата си в шоуто. Силвия призна, че се е почувствала предадена от Антон Агонцев, който й е обещавал съюз в играта.

"Почувствах се изиграна от хората, с които общувах в живота, за които си мислех, че са ми приятели. Агонцев е един от тях.

Със Занев, Янита и Агонцев се разбрахме да имаме обща стратегия. Не съжалявам, че се коалирах със Занев, защото с него много си приличаме в играта."


Кинезитерапевтката не успя да победи в дуел съотборника си от племето Гаруда Светлин Занев и загуби шанса си да спечели голямата награда от 100 хиляди лева.

"Много труден беше този дуел. Племето ни постави в такава ситуация, че отпаднаха тези, които са си най-близки. И на него не му се играеше.

Сълзите му са истински, чисти. Не съм виждала мъж да плаче така. Обидно ми е, че ни атакуваха от няколко места."


Силвия Димитрова сподели и своето виждане защо Нага – отборът на новите играчи успя да ги победи в огромен брой игри.

"Не мисля, че сме по-слаби от Нага. При нас главната идея и цел беше да се изгони Занев – той им беше пречка, това се видя."

Сподели.