Райън Гослинг се съгласил да изиграе ролята на Кен заради дъщерите си

Pinterest LinkedIn +

41-годишният канадски актьор и музикант Райън Гослинг призна, че една от причините да изиграе ролята на Кен във филма за Барби, са двете му дъщери от актрисата Ева Мендес, съобщава "Hollywood Life".

Гослинг се е съгласил да участва в проекта с Марго Роби, за да покаже на дъщерите си, 7-годишната Есмералда и 6-годишната Амада, как изкарва прехраната си. "Барби" беше един начин да направя това. Не че приех ролята специално заради това, но сега те почват да разбират какво правя".

Актьорът допълва, че момичетата се чудели защо татко им ще играе точно Кен. "Те не могат да разберат защо искам да играя Кен, защото никоя от тях не играе с Кен! Но затова трябва да разкажем историята му" - добавя Райън.

Наскоро актьорът разкри подробности за сюжета на филма "Барби" и сподели, че героят му Кен "няма пари, няма работа, няма кола". Известно е също, че действието ще се развива в шикозната къща на Барби в Малибу. Останалите подробности за сюжета се пазят в тайна.

Премиерата на Барби ще бъде на 21 юни 2023 г. Идеята за проекта се ражда през 2014 г., когато компанията "Mattel" започва сътрудничество с филмовата компания "Sony". Филмът е режисиран от Грета Геруиг, която преди това е работила по „Малки жени“ и „Лейди Бърд“.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.