Рафи е големият победител в сезон 9 на "Като две капки вода"

Pinterest LinkedIn +

Рафи завоюва първото място в шоуто "Като две капки вода" – сезон 9 All Stars.

"Предаването ме върна към важни неща, припомни ми откъде съм започнал и колко значимо е призванието ми. За втори път съм на финал – вярвам, че предизвиках съдбата по начин, който ми дава възможност да изпея песен на Васил Найденов, който е най-високата топка на българската музикална сцена. Реших да изпитам възможностите си!", сподели тайната на успеха Рафи, който получи и приза "Мистър Карантина".

Втора позиция беше заета от Фики, който в последното предаване влезе в образа на Краля на рока – Елвис Пресли, просълзявайки журито с въздействащото си изпълнение."Миналата година изучавах сцената, а тази добавих повече забавление в „Като две капки вода“. Бих казал, че шоуто ми помогна да преодолея някои свои страхове и да повярвам, че мога да сбъдвам мечтите си“, призна победителят от осми сезон, който избра песента "My Way".

"Всяко излизане на тази сцена беше изключително емоционално. Имаше образи, които буквално ме преобръщаха. За финал избрах "Je t’aime" на Лара Фабиан, защото това е, което искам да кажа на публиката, на екипа, на всички хора, които правят Михаела това, което е!“, сподели победителката в пети сезон Михаела Маринова, която остана трета.

На четвърто място публиката избра Милица Гладнишка, която за пореден път доказа не само актьорския, но и вокалния си талант с образа на Джени Линд от филма „Великият шоумен“. „Не съм най-големият шоумен – шоуто е голямата работа! За да стигна до финала, ми помогна преди всичко желанието да не се състезавам, а да се забавлявам“, разказа актрисата, която сподели още, че не съжалява, че е не е спечелила голямата награда, тъй като вече си има кола.

По време на вечерта своя избор за образи представиха и останалите участници, които бяха отпаднали от финалната надпревара. Софи Маринова се преобрази в Преслава, избирайки един от хитовете на певицата. За изпълненията на различни езици Софи Маринова получи наградата на шоуто – „Мис Интернешънъл“.

Къци изпълни желанието си да имитира своя колега Азис, а освен признанието на журито за умението да изненадва на сцената той получи и приза Мистър Wrecking Ball за сценична смелост.

За незабравимия финал на шоуто Поли Генова и Азис направиха дует с образите на Лили Иванова и Чочо Владовски, а успешното представяне беше последвано и от призовете Мис Dancing Queen и Мистър БГ Rockstar.

Зуека получи медал за цялостно творчество, а Геро – за дебют.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.